Over huis vol stijl

Lieke ontwerpt en maakt onder het label Huis vol stijl vanuit haar huis -in Rotterdam- unieke handgemaakte wandsculpturen. 

Over Lieke

Vanuit mijn fascinatie voor architectonische constructies en het spel van licht in een ruimte maak ik de wandsculpturen. Ruimtelijke schilderijen die letterlijk spelen met het licht. Mijn herinnering aan architectonische constructies laat ik spreken door een combinatie te maken van bestaande constructies uit de tastbare werkelijkheid en mijn eigen fantasie. 

Het maakproces is voor mij een zoektocht naar nieuwe vormen, composities en standpunten om illusionaire architectonische constructies te creëren. Constructies waarnaar je kunt blijven kijken, in gedachten kan dwalen en het spel van licht en schaduw aan kan gaan! 

Als maker ga ik volledig op in mijn werk tijdens het maakproces. Ik blijf dwalen, zoeken, voeg onderdelen toe of haal ze juist weer weg. Ik sluit mij af van de wereld om mij heen om te kunnen werken vanuit mijn gedachten. 

Huis vol stijl is ontstaan vanuit mijn liefde voor interieur en een passie voor maken. De wandsculpturen worden met aandacht voor detail en kwaliteit gemaakt. Handgemaakte wandsculpturen met een tijdloze uitstraling die de wereld om je heen een stukje mooier en duurzamer maken. 

 


Sluit het menu