Verzend- & retourbeleid

 

Verzendbeleid 

Na het plaatsen van je bestelling wordt de wandsculptuur speciaal voor je gemaakt. Ik streef ernaar de bestelling binnen 21 dagen te verzenden. 

Voor verzending binnen Nederland wordt €6,75 in rekening gebracht. 

 

Retourbeleid

Je hebt recht om binnen 14 dagen zonder opgave van redenen de overeenkomst te herroepen. De herroepingstermijn verstrijkt 14 dagen na de dag waarop je of een door jou aangewezen derde, die niet de vervoerder is, de laatste zending of het laatste onderdeel fysiek in bezit krijgt. 

Om het product te retourneren moet je binnen 14 dagen na ontvangst met ons -Huis vol stijl- contact opnemen. Stuur de gegevens zoals vermeld in het onderstaande herroepingsformulier naar lieke@huisvolstijl.nl of voeg onderstaande herroepingsformulier ingevuld toe. 

 

Let op! Voeg het herroepingsformulier toe aan je pakket zodat wij de herroeping in behandeling kunnen nemen.

 

Gevolgen van de herroeping

Als je de overeenkomst herroept, ontvang je alle betalingen die je tot op dat moment hebt gedaan, inclusief leveringskosten (met uitzondering van eventuele extra kosten ten gevolge van je keuze voor een andere wijze van levering dan de door ons geboden goedkoopste standaard levering) onverwijld en in ieder geval niet later dan 14 dagen nadat wij het product in originele staat en verpakking hebben ontvangen terug. 

De kosten van het terugzenden van de producten komen voor je eigen rekening. Je bent aansprakelijk voor de waardevermindering van de producten dat het gevolg is van het gebruik van het product, dat verder gaat dan nodig is om de aard, de kenmerken en de werking van het product vast te stellen. 


Sluit het menu